torsdag 23. februar 2012

Verdens beste gulerotkake

OPPSKRIFT PÅ GULROTKAKE I LANGPANNE :) 
Detter er gulerotkake som bare smelter i munnen.  Nærmeste en finner orgasmisk opplevelse med en kake:)
 


8 egg, 6 dl sukker, 6 dl hvetemel, 4 ts natron (strøket), 4 ts kanel, 2 ts salt, 2 ts vaniljesukker, 1 dl soyaolje, 8-10 dl rivne gulrøtter.

Sett steikeovnen på 190 grader, steketid i ca 30 minutter.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn mel, krydder og natron først, og etterpå olje og rivne gulrøtter. Kle langpanna med bakepapir og hell i røra. Sett kaka i nederste rille og steik i 30 min.

Glasur: 400 gram philadelphiaost, 2 ts vaniljesukker, 100 gram smeltet smør/margarin
500-1000g melis ( 1-2) pk.
Rør sammen glasuren. kaka bør være ganske avkjølt før glasuren smøres på. Glasuren er flytende en stund, alt etter hvor mye melis du har rørt inn. Lykke til! :)

PS! Oppskriften kan halveres og steikes i ei rund kakeform, men da er steketiden ca 50-60 minutter.

Ingen kommentarer: